W wytwornie i kameralnie urządzonej restauracji a'la carte "Chapeau Bas", swoje autorskie menu serwuje nasz szef kuchni.
To tradycyjna kuchnia polska, która łączy się z kuchnią z różnych zakątków świata. Wykorzystywane tu jest bogactwo i smak regionalnych oraz tradycyjnych, świeżych produktów.
Szef Kuchni serwuje autorskie dania, a jego doświadczenie i kreatywność zaowocowały wieloma prestiżowymi wyróżnieniami. Kameralna atmosfera, przyjazne wnętrze oraz wyborne dania tworzą idealny nastrój zarówno do spotkania biznesowego jak również romantycznej kolacji. Restauracja przygotowana jest dla ok. 130 osób.
Oprócz codziennej gościnności specjalizujemy się w organizowaniu uroczystości i przyjęć:
Godziny otwarcia
pn. - ndz.
13:00 - 23:00
Kontakt
Zorganizuj swoje spotkanie towarzyskie, rodzinne lub biznesowe na najwyższym poziomie. Chętnie Ci w tym pomożemy.
konferencje@grandlubicz.pl
Na pierwszym piętrze naszego hotelu znajduje się restauracja, której ciepły, przyjazny, domowy wystrój zadowoli najbardziej wyszukane oczekiwania wszystkich gości. W tym przestronnym wnętrzu serwujemy smakowite śniadania i obiadokolacje, które podajemy w formie szwedzkiego bufetu.
Śniadanie
pn. - pt.
sb. - ndz.
7:00 - 10:30
7:00 - 11:00
Obiadokolacja
pn. - ndz.
17:00 - 20:00
Smaczne ciasta i desery, świeżo palona kawa oraz wyborne trunki serwowane są przez naszych hotelowych cukierników i baristów w towarzystwie delikatnych świateł i cichej, przyjemnej muzyki w specjalnej, przeznaczonej na około 60 osób obrotowej wieży widokowej.
Godziny otwarcia
pn. - ndz.
11:00 - 23:00
Kontakt
Lekkie przekąski serwowane w towarzystwie finezyjnych trunków to propozycja dla gości, którzy nie przepadają za długimi biesiadami i spożywaniem obfitych posiłków. Specjalnie wydzielony Lobby Bar czynny każdego dnia, pozwala w atmosferze relaksu odpocząć po aktywnym dniu, delektując się smakiem zimnego drinka.
Godziny otwarcia
pn. - ndz.
10:00 - 00:00
Kontakt